Oldal kiválasztása

Kovács Judit Erzsébet

Vezetőként 13 évet dolgoztam az agráriumban. A tapasztalatok ébresztettek rá, mennyit is köszönhetek négylábú társaimnak. Az összefüggéseket a coaching segített megtalálni. Az itthoni coachképzés után Németországban, Spanyolországban és az USA-ban tanultam kifejezetten ló-asszisztált coachingot. Az ICF tagjaként e szervezet szakmai és etikai normái szerint tevékenykedem.

ICF minősített (ACC) coachként a vezetőket kreatív módon támogatom személyre szabott megoldásaik felfedezésében, hogy megtalálják azt az egyéni utat, ami a bizalom és hatékonyság növelésével fellendíti vállalkozásuk eredményességét, miközben a munkahelyi légkör is mindenki számára kellemesebb lesz.

Ennek megfelelően leggyakoribb coaching témáim: stresszkezelés, vezetési stílus, kommunikáció, érzelmi intelligencia, delegálás, asszertivitás, önbizalom növelése, csapatok összehangolása, csapatépítés.

2014-ben Firenzében vettem részt egy, az EU Grundtvig* támogatási programjából finanszírozott mentor képzésen. Ennek tapasztalatait úgyszintén beépítettem a lovakkal való élménytanulásba.

Coaching folyamataimat a Gestalt szemléletmódjára alapozom, hiszen a Lovakkal (is) csak a jelen pillanatot megélve lehet együttműködni, majd a felismeréseket az Emberek vezetésébe átemelni…