Országos kompetenciakutatás – 2021

Cégünk egy olyan országos reprezentatív kutatást végez, amelyben a hazai munkáltatók munkavállalókkal kapcsolatos kompetenciaigényeit mérjük fel. Elsősorban azt vizsgáljuk, hogy melyek azok a kompetenciák, amelyek a munkatársakat és vezetőket sikeressé teszik az egyes ágazatokban.

Arra kérjük, hogy vegyen részt ebben a kutatásban, amelynek a keretében egy 3-4 perc alatt kitölthető online kérdőív segítségével szeretnénk hasznos információkhoz jutni. A kérdőív anonim, tehát nem kérünk olyan adatot, amely alapján Ön, vagy a cége beazonosítható lenne. Kérjük, hogy lehetőségei szerint a kérdőívet e hét péntek 16 óráig töltse ki az alábbi linkre kattintva:

https://www.surveymonkey.com/r/8CCM3YW

A kutatásban szeretnénk megkérdezni olyan munkatársakat is, akik sikeresen végzik a munkájukat. Kérjük, ha van rá lehetősége, küldje el az alábbi linket két olyan munkatársának, akik megfelelnek ennek a feltételnek (A munkatársaknak szóló link nem azonos a fenti, vezetőknek szóló kérdőív linkjével!):

https://www.surveymonkey.com/r/8RJBJLB

A kutatás eredményeiből készült tanulmányt publikáljuk. A szakmai publikációban összesített adatokat fogunk közölni, és nem kerül megemlítésre egyetlen résztvevő sem. Az eredményeket minden résztvevőknek eljuttatjuk.

Előre is nagyon köszönjük, ha támogatja a munkánkat azzal, hogy pár percet fordít az idejéből a kérdőív kitöltésére! Kérdés esetén állunk rendelkezésére a solutions@mypro.hu email címen.

Üdvözlettel,

Dobos Elvira
ügyvezető