Oldal kiválasztása

Csapatépítők

A csapatépítő tréningek azt a célt szolgálják, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást, és ezáltal fejlődjön az együttműködés, valamint, hogy együtt tudjanak kikapcsolódni, időt eltölteni.

Mikor segíti vállalkozását egy csapatépítő tréning?

Abban az esetben, ha a munkatársak között az együttműködés akadozik, esetleg feszültségek, konfliktusok tapasztalhatók, amelyek nehezítik a mindennapi munkát.

 

Miért jó a csapatépítő?

A csapatépítő tréning során olyan környezetet teremtünk, ahol a munkatársak együttműködése szükséges a feladatok sikeres megoldása érdekében. Ebben a környezetben oldódnak a feszültségek, csökkennek a munkatársak közötti távolságok, és egyre nagyobb egység formálódik.

 

Mit biztosít a MyPro Consulting egy csapatépítés alkalmával?

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek különböző méretű és tematikájú csapatépítő tréningek megszervezésében és levezetésében, legyen szó akár 10, vagy 120 fős csoportról.

• Igényfelmérés, tematika kidolgozása
• Teljeskörű szervezés és lebonyolítás
• Catering, étkezés megszervezés
• Trénerek, közreműködők biztosítása a szükséges számban
• Egyedi igények kezelés 

 

Hány főnek érdemes csapatépítőt tartani?

A csapatépítő tréningek létszámának nincs alsó határa, mivel a feladatok többsége rugalmasan alakítható. Ennek ellenére a csapatépítő tréningek arra hivatottak, hogy olyan csapatokban fűzze szorosabbra a munkatársak közötti szálakat, ahol legalább 10 főnek kell együttműködnie a sikerért.

 

Milyen helyszínen, milyen tematikával?

A MyPro Consulting több exkluzív szolgáltatásokat nyújtó helyszínnel áll kapcsolatban, mint például a Pécsi Állatkert, vagy Bikali (középkori) Élménybirtok. 
Először egyeztetjük Önnel az igényeket, a létszámot, és ajánlatot teszünk az Ön igényeinek megfelelő helyszínre is.