Vezető munkatársaink

Dobos Elvira
Diplomás business coach, tréner 

Coach - üzleti edző diplomát a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, művészettudomány és irodalomtudomány diplomát, illetve PhD abszolutóriumot a Pécsi Tudományegyetemen szerzett. 2006 óta folyamatosan jelennek meg szakmai cikkei és szakfordításai, rendszeres előadója szakmai fórumoknak és konferenciáknak. 2008-tól 2014-ig a Pécsi Tudományegyetemen oktatott többek között kulturális és üzleti rendezvényszervezés, projektmenedzsment, protokoll és üzleti etikett, kommunikációs és prezentációs technikák tárgyakat. A forprofit szférában végzett humánerőforrás fejlesztés mellett 2013-tól megváltozott munkaképességű és hátrányos helyzetű emberek munkaerőpiaci és társadalmi reintegrációjával is foglalkozik. Egyéni és teamekkel folytatott coaching és tréning folyamatokban több, mint 2500 óra tapasztalattal rendelkezik. A Magyar Coachszemle alapító társ-főszerkesztője, az Imágó Budapest szerkesztőségének tagja. Szakmai és kulturális rendezvények szervezésével 2000 óta foglalkozik. 2016-tól a Magyar Coach Egyesület elnöke, és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alelnöke.

Ruszák Miklós
Szervezetszociológus, üzleti coach 

Szakterülete a generációk közötti különbségek és a hátrányos helyzetű emberek társadalmi felzárkóztatása. Diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, 2013-ban a Szociológia tanszék óraadó oktatója volt. 2013-tól a Magyar Coachszemle szerkesztője. 2011 óta segíti hátrányos helyzetű és megváltozott munkaképességű emberek társadalmi és munkaerőpiaci reintegrációját, esélyegyenlőségének megteremtését előbb tanácsadóként, majd trénerként és coachként. Több mint 2000 óra tréning és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. 2016 januárjától a Magyar Coach Egyesület alelnöke. 

Örvényesi Rita
Marketing szakember, diplomás business coach

Több mint húsz év szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezik multinacionális vállalati környezetben. Szakterülete a stratégiai tervezés, a kereskedelmi és marketing szervezetek és munkafolyamatok kialakítása, fejlesztése, hatékonyságának növelése. Szívesen foglalkozik Public Relations feladatokkal is. Coach-diplomáját a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán szerezte. A forprofit feladatok mellett a nagyothallók és siketek coaching támogatását végzi társadalmi felelősségvállalásként. A Magyar Coachszemle alapító társ-főszerkesztője. 2014-től az Óbudai Egyetem vendégelőadója, 2016-tól az International Coach Federation Magyar Tagozatának elnökségi tagja.

 

Kovács Petra
Pszichológus, tréner 

Pszichológus és tanácsadó szakpszichológus jelölt, tréner. 2011-től a Pécsi Tudományegyetem megbízott oktatója, ahol többek között vezetéspszichológia és alkalmasságvizsgálatok kurzusokat is oktat. Trénerként elsősorban a munkaerőpiaci reintegráció, változásmenedzsment, és stresszkezelés területén dolgozik különböző csoportokkal. 2010-ben az Egyesült Királyságban elsajátította a mindfulness módszer alapjait, mely jól integrálható a modern vezetéspszichológiai szemléletbe. 2013 és 2016 között a Magyar Coachszemle szerkesztője.

 

Dobos Dorina
Tanácsadó, szociálpolitikus

Szociálpolitikus diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, majd a Metropolitan Egyetemen tanult üzletviteli tanácsadást. Munkája során foglalkozott tanácsadóként szervezetek komplex átvilágításával és fejlesztésével, valamint szakmai vezetőként és projektmenedzserként dolgozott társadalmi reintegrációs, munkaerőpiaci, valamint egészségügyi területen is. Tevékenységi körébe tartozik a projektek teljes körű operatív és pénzügyi tervezése, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése, valamint a projektek menedzselése, és az ehhez kapcsolódó tanácsadás.